V průběhu podzimní části si zamířil na hostování do našeho klubu z druholigové Líšně. Ve tvém čtvrtém zápase proti Hlučínu jsi se bohužel zranil a podzimní část pro tebe skončila. Jak jsi tuhle nepříjemnou záležitost vnímal?

Samozřejmě velmi negativně. Těšil jsem se, že budu herně vytížený a pomůžu týmu. Zpočátku jsem si myslel, že se jedná o lehčí zranění a brzy se znovu připojím k týmu. Bohužel po vyšetření lékař zjistil, že lýtková kost je zlomená, což pro mě znamenalo konec v podzimní části.

Jak u tebe probíhala rekonvalescence? Šlo vše podle plánu?

První měsíc jsem měl berle a na nohu jsem nedošlapoval. Poté jsem začal rehabilitovat a postupně nohu zatěžovat, abych mohl nastoupit do zimní přípravy.

Co ty a zimní příprava, jak si tu letošní zvládl?

Zimní přípravu jsem absolvoval, ale vzhledem k výše zmíněnému zranění jsem se po konzultaci s lékařem a trenérem připojil do přátelských zápasů až od února.

Jak se cítíš před startem jarní části MSFL? Co čekáš od jarních odvet?

Cítím se fit a na druhou část sezóny se velmi těším. Věřím, že pro tým budu platným hráčem. Je mi jasné, že druhá část sezóny je vždy těžší, týmy hrají o postup a záchranu.

V kabině sedíš s bráchou Robinem. Jaký máte spolu vztah? Jste soutěživí?

Vycházíme spolu dobře, vídáme se i mimo hřiště. Robin je určitě soutěživější :)

Napadlo tě někdy, ze si spolu zahrajete v jednom týmu?

Spíše ne.

Co bys vzkázal fanouškům FC VM?

Budeme se snažit hrát pěkný fotbal a vyhrávat. Chceme, aby fotbal fanoušky bavil a na zápasy chodili v co největším počtu.