I zde kluci museli projít přes 2 turnaje. První se uskutečnil již v listopadu 2021 a druhý v lednu 2022. Tohoto finále se zúčastnilo celkem 6 týmů a každý chtěl v tomto prvním ročníku uspět.

První zápas kluci odehráli proti Blansku. I když soupeře fotbalově přehrávali, tak nakonec podlehli 3:1 a bohužel turnaj pro ně začal porážkou. Další zápas odehráli s Boskovicemi. V tomto zápase nezaváhali a vítězství 5:1 bylo zcela zasloužené. V následujícím utkání nastoupili proti týmu Ivančic. I tentokrát byl výkon obou týmu velmi vyrovnaný. Výsledek byl ale nakonec příznivější pro tým Ivančic v poměru 2:4. Do dalšího zápasu nastoupili proti týmu Sparta Brno, který doposud všechny zápasy vyhrál. FCVM ale udrželo svoji hru. Soupeře obsazovali, dobíhali míče, vraceli se a nenechali soupeře rozehrát. Vysoké tempo hry vydrželo až do závěrečného hvizdu píšťalky. Zápas skončil nerozhodně 1:1. Poslední zápas odehráli s týmem FC Svratka Brno. Opět jsme mohli vidět velmi vyrovnané utkání, které skončilo nerozhodným výsledkem 3:3.

Celkově tým FCVM předvedl hezký fotbal a svoji hrou a vyrovnanými výkony si zaslouží pochvalu. FCVM byl jediný tým, který dokázal s vítězem turnaje udržet tempo a sebrat mu body. Třetí místo, které si z turnaje odváží je velmi zasloužené a nezbývá než klukům poblahopřát a těšit se na jejich další zápasy.

Konečné pořadí:

1. Sparta Brno

2. FC Ivančice

3. FC Velké Meziříčí

4. Žijeme hrou - FK Blansko

5. FC Svratka Brno

6. FC Boskovice