Robin Demeter do našeho klubu přišel v roce 2014 a okamžitě se stal důležitou součástí kádru prvního týmu. Hned ve své první sezóně 2014/2015 vybojoval se svými spoluhráči postup do MSFL, byl také vybrán do ideální sestavy sezóny Divize D. I v MSFL se jeho velký přínos pro tým potvrdil. V našem dresu nastoupil do 172 třetiligových utkání a vstřelil v nich 60 gólů. Nastoupil také do pohárových zápasů proti Sigmě Olomouc, Zbrojovce Brno, Dukle Praha a Opavě. V ukončené sezóně 2021/2022 nastřílel v MSFL a poháru celkem 17 branek.

Patrik Demeter v našem klubu působil formou hostování z druholigové Líšně od září minulého roku. Nastoupil do 20 soutěžních utkání, ve kterých se gólově neprosadil.

Univerzál Jan Nedvěd do našeho klubu přišel v roce 2020 ze Slovanu Rosice. Hned od začátku svého působení se dostal do základní sestavy a soupeře zaměstnával zejména svojí levačkou při zahrávaní standardních situací. V našem dresu odehrál 39 třetiligových utkání a vstřelil v nich 4 góly.

Obránce Martin Pavlík se chce soustředit více na své pracovní povinnosti a v nové sezoně bude působit v divizním Havlíčkově Brodě. Martin za nás odehrál 36 třetiligových duelů.

Skrz zdravotní důvody se v našem klubu rozhodl skončit středopolař Jiří Urbánek, který v dresu prvního týmu nastoupil do 17 zápasů v MSFL.

Končí také David Sargsyan, kterému vleklé zdravotní komplikace nedovolily odehrát ani jeden soutěžní duel za první tým.

Díky za vaše působení, pánové! Ať se vám co nejvíce daří!