FC Velké Meziříčí 3:2 (1:1) SK Hranice

Góly: 4. Plichta, 57. Dolejš, 65. Šuta – 17. Pak, 55. Rolinc (pen.)

Rozhodčí: Denev – Svoboda, Švehla

Diváci: 195

Sestava FC VM: Dubec – Dolejš, Šuta (90+2 Bílý), Franěk (85. Havlík), Plichta, Mirek Malata (71. Štourač), Sysel, Marek Malata, Karmazín, Mucha (C), Vašíček

Sestava Hranic: Spurný – Vavřík (74. Cagaš), Kundrát (C), Kuchař, Pak, Beňa (80. Tilkeridis), Rolinc, Pančochář (80. Marek), Dittmer, Markovič, Vymětalík (70. Hapal)


Hned ve 4. minutě se náš tým dostal do vedení, když po centru Šuty poklidil míč do soupeřovi branky Plichta - 1:0. Hosté dokázali brzo odpovědět. V 17. minutě se k odraženému míči dostal Pak, který našemu brankářovi Dubcovi přesným zakončením nedal šanci - 1:1.

Ve druhém poločase šli do vedení hosté. Obránce Sysel zahrál ve vápně nešťastně rukou a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Rolinc - 1:2. Naše mužstvo dokázalo bleskově vyrovnat, míč si ve velkém vápně našel Plichta, který pobídl přihrávkou Dolejše a ten překonal Spurného - 2:2. V 65. minutě sehrál náš tým krásnou akci, když Vašíček uvolnil na křídle Dolejše, který centrem našel Šutu. Náš středopolař trefil balón jak bylo třeba, gólman Spurný byl bez šance - 3:2. Do konce zápasu hrozili už pouze hosté, svými zákroky je však vychytal brankář Dubec.

Sestřih utkání:


Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: V zápase jsme potřebovali nutně 3 body a jsem rád, že se nám to podařilo. Soupeř mě mile překvapil a pokud bych měl být objektivní, tak si nezasloužil prohrát. Fotbal ale není spravedlivý o čemž jsme se my sami na podzim několikrát přesvědčili. Za 3 body vděčíme hlavně Adamovi Dubcovi v bráně a skoro maximální efektivitě v útoku.


Poslední utkání v podzimní části MSFL sehrají naši fotbalisté v sobotu 19.11. 2022 venku proti Frýdku-Místku. Výkop utkání je v 13:30.

Úvodní foto: NovinyVM.cz