FK Frýdek-Místek 2:2 (0:1) FC Velké Meziříčí

Góly: 72. Martiník, 84. Rubý – 39. Plichta, 54. Dolejš.

Diváci: 112

Rozhodčí: Dorotík Jan - Dudek Matěj, Šafrán Martin

Sestava FK F-M: Gergela – Nevřela (67. Burgo), Massaniec, Velner (C), Kostka, Konečný (58. Kovařík), Zupko (82. Němec), Dadak, Martiník, Hykel, Rubý

Sestava FC VM: Dubec – Marek Malata, Sysel, Puža (C), Mucha – Dolejš, Štourač (78. Bílý), Franěk, Karmazín – Plichta, Mirek Malata (68. Partl)


První gól zápasu nabídla až 39. minuta, kdy Dolejš poslal povedený centr na Plichtu, který se hlavičkou nemýlil - 0:1. Ve druhém poločase se k nepřímému kopu postavili Mucha s Dolejšem. Mucha Dolejšovi míč postrčil a náš křídelník přesnou trefou navýšil skóre - 0:2. Poté měl náš tým dvě obrovské šance, Mirek Malata ani Petr Dolejš se však z gólu neradovali.

Domácí tým nic nezabalil. Po příchodu Kovaříka z lavičky se jejich hra oživila. V 72. minutě skóroval po centru v nepříliš fotbalové pozici Martiník - 1:2. Šest minut před koncem zápasu jsme bohužel o výhru přišli. Nákop jednoho z domácích hráčů našel Rubého, který s přispěním obránce Muchy vyrovnal na konečných 2:2.

Sestřih utkání


Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: Zápas jsme měli opět jako několikrát v této sezóně dobře rozehraný, ale jak už je zvykem, tak jsme ho nedotáhli do vítězství. Před zápasem bych bod bral, po jeho průběhu si myslím, že jsme měli mít 3.


V následujících dnech přineseme podzimní statistiky a hodnocení první části sezóny z úst hlavního trenéra Jana Šimáčka. Náš tým zakončil podzimní část na 15. pozici se 17 body.