TJ Sokol Šebkovice 0:1 (0:1) FC Velké Meziříčí B

Gól: 24. Mužátko

Sestava FC VM B: Dubec, Zedník (65. Benda), Bibr, Chalupa L., Malata Mar., Berka, Crkal (46. Krejčí), Karmazín (72. Krčál), Chalupa P., Mužátko (85. Mička), Malata Mir.(78. Bodnar)

Počet diváků: 136 Rozhodčí: Pavlas Jiří - Soukupová Věra, Maar Michal.

Začátek utkání patřil našemu béčku, hráči se snažili držet míč a postupnou kombinací si vytvářet šance, domácí Šebkovice spíše hrozili dlouhými nákopy a případnými standardními situacemi. Ve 24. minutě se po narážečce Mužátka s Mirkem Malatou dostal do zakončení první jmenovaný a bodlem nedal domácímu Kubovi šanci, 0:1. Béčko nadále hrozilo, do slibných šanci se ještě dostal Crkal, Karmazín a Mirek Malata, ovšem bez gólového efektu. Ve druhém poločase se obraz hry změnil, na hřišti to spíše připomínalo válečné bojiště než fotbal, hra se neustále kouskovala a žádný z týmu si nedokázal vytvořit nějaký trvalý tlak. Po velice nepříjemném zápase hraném v nepřátelské atmosféře si naše béčko připsalo další velmi důležité vítězství.

Hodnocení trenéra Libora Švece: Zápas v Šebkovicích byl pro hráče velmi náročný, hlavně po stránce psychiky. První poločas jsme výrazně dominovali, druhý byl převážně boj. Za 3 body jsme velmi rádi.

V dalším zápase se utká naše béčko doma s Chotěboří, zápas se odehraje v neděli 27.9 od 14:00.