SK Přibyslav 0:3 (0:2) FC Velké Meziříčí B

Góly: 23. Krčál, 30. Zedník, 77. Pospíšil

Sestava FC VM B: Dubec, Malata Mar., Chalupa L., Bodnar, Benda, Berka (79.Bibr), Zedník (57. Mužátko), Krčál, Chalupa P. (74. Pospišil), Kamazín, Crkal (90. Simandl)

Počet diváků: 50 Rozhodčí: Straka Karel - Beneš Jiří, Karlík Ondřej.

Utkání začalo v mírném tempu, oba týmy se nějak bezhlavě nepouštěly do útoku a snažily se postupnou kombinací vytvářet šance. Ve 23. minutě se po chybě domácího Ondry dostal k míči v blízkosti šestnáctky Karmazín, s balónem se dostal až před brankáře, brankář střelu vyrazil zpátky ke Karmazínovi a ten přihrávkou našel Krčála, který střelu umístil po zemi k tyči, 0:1. Další gól béčka přišel ve 30. minutě, když se po kolmici Krčála dostal do samostatného úniku Zedník a podél domácího gólmana zvýšil na 0:2. Začátek druhého poločasu byl podobný prvnímu, ale domácí postupem času byli více aktivnější než béčko. V 70. minutě si na centr domácího Krčála naskočil Vostál, který ve vyložené šanci trefil brankáře Dubce. V 77. minutě se do vápna dostal Mužátko a byl zfaulován Siberou, pokutového kopu se ujal Crkal. Domácí brankář chytil jeho penaltu, ale na následnou dorážku Pospíšila už byl krátký, 0:3. Třetí gól tým uklidnil a domácí Přibyslav už neměla sílu na zdramatizování zápasu.

Hodnocení trenéra Libora Švece: Dnešní utkání se nám herně moc nepovedlo, vázla nám kombinace a zejména ve druhém poločase jsme se kombinačně trápili. Jsem spokojen se třemi body a s nulou v obraně.

Další zápas odehraje béčko doma v neděli 11.10, od 14:00 proti Okříškám.