V podzimní části jsme odehráli 7 utkání, ve kterých jsme třikrát vyhráli, jednou remízovali a třikrát prohráli. V tabulce jsme skončili na 7. místě, se ziskem 10 bodů, z důvodu covidové pauzy jsme nestihli odehrát 4 utkání.

Na začátku sezóny jsme měli cíl pohybovat se v horních patrech tabulky a odehrát lepší utkání se soupeři, kteří nás dřív porazili. Zápasy s těmito soupeři nám opět ukázaly, kde máme rezervy, tj. v individuálních dovednostech hráče a rychlosti. Mužstvo starších žáků čítá 20 hráčů, tudíž kádr je docela široký, ale jsou tam velké rozdíly v jednotlivých individuálních výkonech. Trénujeme třikrát týdně, docházka hráčů na trénink je celkem poctivá. Podmínky na trénovaní máme výborné.

Soutěž je od půlky října přerušena, dohrávky podzimních kol se budou hrát na jaře. Přeji si, abychom tohle období zase nějak zvládli a na jaře jsme se opět nastartovali k fotbalovým výkonům. Také si přeji, aby kluci brali fotbal jako radost a ne jako povinnost.


Vstřelené branky: Jindřich Horníček 9, Michal Molnár 6, Šimon Vošmera 5, Dominik Maňhál 5, Jiří Pospíchal 2, Šimon Chromý 2, Tobias Šváb 1, Ondřej Vala 1, Adam Bárta 1


Tabulka