Do přípravy nastupuje celkem 21 hráčů z toho 19 hráčů do pole a 2 brankáři. Novou tváří mužstva je obránce Jakub Vašíček, který k nám přestoupil z SFK Vrchovina a na zkoušku přichází záložník David Sargsyan z FC Vysočina Jihlava. Odchody z týmu žádné nejsou. Ze zdravotních důvodů bude ze začátku přípravy chybět Pavel Mezlík a ze studijních Patrik Pokorný.

Tým bude trénovat čtyřikrát týdně, začátek přípravy by měl být zaměřen spíš na nabírání kondice a poté se tým bude zaměřovat na herní věci. Pokud epidemiologická situace dovolí, tak mužstvo bude chodit jednou týdně běhat, jednou do posilovny a dvakrát na hřiště. V případě nemožnosti skupinového tréninku budou hráči plnit individuální plán.

Áčko čeká také série pěti přípravných zápasů. Dva přípravné zápasy budou proti mužstvům z druhé ligy, konkrétně FC Vysočina Jihlava a MFK Chrudim. Zajímavé přípravné utkání bude také proti Líšni, která do přípravného zápasu nasadí širší kádr druholigového áčka plus hráče z B-týmu (Líšeň B hraje Jihomoravský KP). První tým čeká také přátelák s rezervou ligové FC Zbrojovky Brno, která je po nedohrané podzimní části na 4. místě Divize D.


Kádr áčka na začátku zimní přípravy:

Brankáři: Kruba, Kolář

Obránci: Vašíček, Komínek, Mucha, Kriegsmann, Bouček, Pavlík, Malata Marek, Sysel

Záložníci: Dolejš, Šuta, Demeter, Nedvěd, Puža, Mezlík, Partl, Pokorný, Sargsyan

Útočníci: Plichta, Malata Mirek


Program přípravných zápasů:

sobota 30.1. proti SK Líšeň A+B, od 12:00 v Líšni - přípravné utkání zrušeno

sobota 6.2. proti FC Vysočina Jihlava, od 11:00 v Jihlavě - přípravné utkání zrušeno

středa 10.2. proti FC Zbrojovka Brno B, od 17:00 na umělé trávě ve VM - přípravné utkání zrušeno

sobota 13.2. proti MFK Chrudim, od 10:00 na umělé trávě ve VM - přípravné utkání zrušeno

středa 17.2. proti béčku, od 17:00 na umělé trávě ve VM - přípravné utkání zrušeno