A i tentokrát se po pauze všichni na začátek sezóny velmi těšili. Ta začala již 11.8. pravidelnými tréninky. Kluci trénovali 3x týdně.

Součástí této přípravy bylo 4 denní soustředění v Koněšíně, kde si kluci zahráli několik přátelských utkání a ve volném čase např. hráli tenis, nebo jinak utvrzovali partu. V rámci tohoto soustředění také odehráli první turnaj podzimní sezóny. O odehraných turnajích, jejich průběhu a výsledcích jsme vás již průběžně informovali.

Kromě odehraných turnajů odehráli v této podzimní části 16 zápasů krajského přeboru. Hrálo se vždy na dvou hřištích systémem 5+1. Celkem se tedy odehrálo 32 zápasů. Z toho 21 zápasů vyhráli, 1 remizovali a 10 zápasů prohráli. Myslím, že můžeme říct, že toto není vůbec špatná bilance. Pokud k tomu přidáme turnaje, které odehráli, tak podzimní sezónu můžeme z tohoto pohledu považovat za úspěšnou.

Důležité pro tuto část sezóny bylo, aby se kluci po "covid pauze" dostali opět do kondice a do tempa. Při tréninku se proto zaměřovalo nejen na herní dovednosti, práci s míčem apod., ale důraz se také kladl na pohybové dovednosti. Z tohoto důvodu byl do TJ zařazen trénink s atletickým trenérem.

Zimní část přípravy bude převážně soustředěna na UMT. Standardní tréninky budou zpestřeny speciálními tréninky s trenérem na obratnost a sílu.

Jsou připravena přátelská utkání a turnaje, které se odehrají na UMT a v nafukovacích halách. O průběhu turnajů vás budeme rádi informovat.

Přejme si, aby tato sezóna již byla bez přerušení, nebo podobných omezení - abychom stále mohli používat přísloví "sportem ku zdraví"

Sportu zdar - fotbalu zvláště

Trenéři: Robin Kašpar, Dušan Smejkal