Mezi vybranými sportovci nechyběli reprezentanti našeho klubu. O vybraných jednotlivcích a týmech si můžete přečíst níže.


TOMÁŠ SLOVÁČEK

kategorie: Jednotlivci do 12 let

Tomáš je vůdčí osobností týmu starší přípravky. Tom se neustále snaží zlepšovat a na tréninku maká vždy na 100%. V zápasech nenechá soupeřovým hráčům nic zadarmo a je také zvyklý hrát proti věkově starším hráčům.


FILIP HLADÍK

kategorie: Jednotlivci do 15 let

Kapitán týmu starších žáků, který na hřišti vždy nechá úplně všechno. Za svůj přístup k fotbalu by měl být příkladem všem hráčům v týmu. Usměvavý kluk, který má přezdívku Lavi. Jediným mínusem jsou jeho pozdní příchody.


ADAM HAVLÍK

kategorie: Jednotlivci do 19 let

Věkem sice dorostenec, ale nyní je už základním kamenem B týmu v Krajském Přeboru mužů. Své první starty si odehrál i v Áčku. Pokud na sobě bude nadále pracovat, tak má na to, aby byl do budoucna oporou prvního týmu mužů.


PATRIK MUCHA

kategorie: Jednotlivci nad 19 let

Odchovanec klubu a dlouholetá stálice obraných řad Á tymu, která byla u všech úspěchů posledních let. Na hřišti umí přitvrdit, ale dát i důležité branky, které znamenají body.


STARŠÍ PŘÍPRAVKA

kategorie: Družstva do 12 let

Tým hraje nejvyšší možnou soutěž ve své kategorií, tedy Krajský přebor Vysočiny. V této soutěži, kde se nepočítají výsledky, se snaží prezentovat odvážnou a sebevědomou hrou založenou na individuálních dovednostech každého hráče. Několik kluků z tohoto týmu jezdí pravidelně na okresní výběry, kde se následně poměřují s nejlepšími hráči z celého kraje.

Trenéři: Filip Mužátko a Filip Blažek


STARŠÍ ŽÁCI

kategorie: Družstva do 15 let

Starší žáci v loňském roce vyhráli suverénně Krajský Přebor, vyhráli s náskokem 16 bodů a v nadstavbové části ani jednou neprohráli. Silný ročník 2007 pokračuje i letos v dobrých výkonech v dorostu proti věkově starším hráčům. Základem je vždy dobrá parta a ta se v týmu sešla.

Trenéři: Pavel Mezlík a Josef Voda


DOROST

kategorie: Družstva do 19 let

Dorost měl velice vydařenou jarní část sezóny a strmě stoupal tabulkou. Nakonec se umístil na pátém místě Krajského přeboru s minimálním odstupem na ještě vyšší příčky. Po letních změnách v kádru a přesunu několika nadějných hráčů do mužské kategorie je po podzimní části Krajského přeboru v polovině vyrovnané tabulky.

Trenéři: Karel Nováček a Václav Chalupa


KAREL NOVÁČEK

kategorie: Nejlepší trenér

Karel je mladým ambiciózním trenérem, který má v klubu na starost dorost. Má správný pohled na fotbal a z hráčů chce dostat vždy to nejlepší co v nich je. Takových to trenérů není nikdy dost a je potřeba si jich vážit.


FRANTIŠEK VAVERKA

kategorie: Zvláštní ocenění

Celý svůj fotbalový život spojil s Fotbalovým klubem Velké Meziříčí a prošel v něm všemi věkovými kategoriemi od roku 1950.V sezonách 1965/66 a 1967/68 dokonce jako hrající trenér A týmu mužů. Dále vedl Áčko jako trenér i v sezonách 1968/69,1970/71,1973/74 a také ještě v sezonách 1980/81 a v následující, kdy dokonce trénoval i svého syna Pavla. Po skončení hráčské kariéry je i nadále věrný Velmezu a stálým účastníkem domácích utkání. V loňském roce se dožil 14.listopadu v plné svěžesti a chuti do života neuvěřitelných 86-ti roků.


Všem bychom chtěli pogratulovat a poděkovat za reprezentaci klubu. Jen tak dál!