Do přípravy s áčkem nově zasáhne Ladislav Císař (2003), který v podzimní části působil v Tasovicích. Z béčka Líšně se bude do přípravy hlásit Yannic Guttler (2002), který prošel například mládeží Zbrojovky Brno. Dalším novým hráčem bude Josef Jonáš (2002), který na podzim oblékal dres Startu Brno. Novicem bude obránce Šimon Žalud (2001), který rovněž oblékal v podzimních duelech dres Startu Brno. Příležitost zaujmout dostane dorostenec David Vrána (2005), v podzimní části nastupující za SK Měnín. Šanci porvat se v zimní přípravě o místo v prvním týmu si za své výkony zasloužili také Matěj Votava (2001) a Ondřej Chodák (2004) z našeho béčka.

Z týmu naopak odcházejí Leo Štourač a Daniel Kolář, kteří zamířili do nižších soutěží v Rakousku. Oběma hráčům chceme poděkovat za jejich výkony a přejeme jim hodně štěstí v dalším působení.

Po zranění se do potřebné sportovní formy budou také postupně dostávat Radim Šuta, Michal Bouček a Patrik Chalupa.

V prvním přípravném utkání čekají na náš tým třetiligové Rosice. Utkání se odehraje v sobotu 27.1. na umělé trávě ve Velkém Meziříčí. Čas výkopu bude v 10:00 hod.


Soupiska na začátku přípravy:

Brankáři: Michal Lancman, Roman Invald

Obránci: Michal Bouček, Vojtěch Hron, Daniel Chlup, Marek Malata, Matěj Sysel, Šimon Žalud

Záložníci: Petr Dolejš, Adam Havlík, Patrik Chalupa, David Karmazín, Radim Šuta, Ladislav Císař, Yannic Guttler, Josef Jonáš, Matěj Votava, David Vrána, Ondřej Chodák

Útočníci: Mirek Malata, Daniel Raus


Rozpis přípravných duelů: