FC Velké Meziříčí 1:3 (1:2) SK Tatran Ždírec nad Doubravou

Góly: 44. Malata Mir. (z pen.) - 23. Pátek, 33. Vrána. 89. Vopršál

Rozhodčí: Jahoda Jaroslav – Sivera Jan, Fabeš Roman

Diváci: 125

Sestava FCVM: Lancman - Sysel, Žalud, Hron (C) (75. Šimáček), Malata Mar. (84. Raus), Svoboda, Halcin (71. Šuta), Jonáš, Kokorský, Císař, Malata Mir.

Sestava Ždírce: Gregovský - Pavlas (84. Vopršál), Ráliš, Vrána, Novotný J., Rosůlek, Pátek (90. Nekovář), Málek, Novotný P. (C), Štědrý, Najman (90. Koutný)


Sestřih gólů z utkání:


Hodnocení trenéra Milana Volfa: Dle mého názoru jsme v prvním poločase, do dvacáté minuty i proti silnému větru, hráli dobře, vypracovali si jednu velkou brankovou příležitost, kterou jsme neproměnili a z dalších, nadějných brejkových situací jsme bohužel nedokázali dostat míč do vápna soupeře. Pak hostující hráči díky silné podpoře větru přebírali iniciativu a vstřelili branku defacto z ničeho. Druhou branku jsme dostali opět z našeho nedůrazu, kdy jsme nedokázali přerušit křídelní akci. A mohlo být pro nás ještě hůř, naštěstí hostující hráč přestřelil snad z malého vápna. Těsně před poločasem jsme se vrátili do zápasu, když Mira Malata proměnil pokutový kop. Druhý poločas jsme po větru chtěli být aktivní, což se nám dařilo. Měli jsme výraznou převahu, ale nedokázali jsme proměnit ani jednu ze čtyř brankových příležitostí. Střídáním jsme chtěli ještě více podpořit ofenzívu a při standardních situacích mít výškovou převahu, ale poslední minuta zápasu rozhodla a ukázala, jak my se nadřeme na vstřelení branky, kdežto soupeř jednou za poločas vystřelí a my inkasujeme. Výsledek zápasu pro nás dopadl nejhůř, jak mohl a je pro nás velkou komplikací. Za druhý poločas nemohu upřít, že by se kluci nesnažili, ale chyběl mně ještě větší důraz, hlavně ve vápně jak v našem, tak soupeře, kde se rozhodují utkání. Postrádal jsem prostě takovou tu obětavost, rvavost a obrovskou touhu vstřelit gól. Soupeř byl k poražení o to více mrzí bodová ztráta.


V příštím utkání vyzveme v neděli 17.3. tým Speřic. Důležitý venkovní duel bude mít výkop v 15:00.

Úvodní foto: NovinyVM.cz