SK Líšeň B 2:0 (1:0) FC Velké Meziříčí

Góly: 6. Šuta (vlastní), Bílek. 77

Rozhodčí: Čampišová Natálie – Mayer Jan, Petrásek Jan

Diváci: 152

Sestava Líšně B: Ulrich - Červík, Bílek, Minařík, Dostálek, Ferlay (74. Toczyski), Džupenjuk, Horký (89. Matocha), Šíp, Fall (C), Daněk

Sestava FCVM: Lancman - Sysel (81. Malata Mar.), Žalud, Hron (C), Krejčí - Halcin (68. Havlík), Šuta, Jonáš, Kokorský (81. Šimáček), Císař (84. Votava), Malata Mir.


Hodnocení trenéra Milana Volfa: Chtěli jsme co nejdéle udržet čisté konto, ale plány se nám zbortily hned v úvodu zápasu, když asistent rozhodčí pustil domácím dvoumetrový ofsajd při brejku. Ten jsme ještě dokázali odvrátit, ale z následného rohu jsme smolně inkasovali. Hráči Líšně byli více na míči, my jsme útočili do otevřenější obrany, ale nadějné situace jsme nedokázali zúročit. Domácí nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale ani z velmi nadějných pozic jsme se nedokázali prosadit. Když jsme se chystali více posílit ofenzívu střídáním, domácí udeřili z brejku podruhé a o utkání bylo rozhodnuto. Výsledek mrzí o to víc, protože jsme měli v zápase i obrovské štěstí, když nás ještě ve druhém poločase třikrát zachránila branková konstrukce. Říkal jsem si, že domácí potrestáme, když občas fotbal nemá logiku. Bohužel se tak nestalo. Výhra domácích je zasloužená. Kluci se snažili, bojovali, ale tentokráte to ani na bod nestačilo.


Další utkání nás čeká v neděli 7.4. doma. Soupeřem bude druhý celek tabulky Divize D - TJ Sokol Lanžhot. Výkop bude v 10:15 na Tržišti.