FC Sparta Brno 3:0 (1:0) Starší dorost

Rozhodčí: Holub Radim – Vrzal Vlastimil, Havlů Boris.

Diváci: 60

Sestava FCVM: Bazala - Tuček Jan (46. Starý), Tuček Jakub, Teplý, Prokop, Nguyen, Vala (C), Šváb, Staněk, Dobrovolný, Chromý (60. Fanta)


Hodnocení trenéra Karla Nováčka: Soupeř hrál v obrovské intenzitě s maximálním nasazením a důrazem v osobních soubojích. V podstatě do ničeho nás nepustil. Věřím, že jsme z utkání načerpali spoustu zkušeností, které dokážeme zúročit v následujících utkáních.


FC Sparta Brno 2:0 (1:0) Mladší dorost

Rozhodčí: Holub Radim – Vrzal Vlastimil, Havlů Boris.

Diváci: 35

Sestava FCVM: Trutna - Nožička, Večeřa, Havlíček, Havlík, Fanta (73. Čížek), Hladík (19. Chaloupka), Janšta, Kašpar (C), Svoboda (30. Musil), Pospíšil (73. Bobeiko)


Hodnocení asistenta trenéra Denisa Hotárka: Utkání se Spartou Brno bylo jedno z těch povedenějších i přes naši prohru. Spartu jsme do šancí nepouštěli díky dobrému důrazu a bojovnosti. V zápase se nám povedlo vytvořit gólové příležitosti, žádné jsme ale neproměnili.


Dorostenci v dalším zápase vyzvou na domácí půdě Chotěboř. Zejména pro starší dorost to bude velice důležité utkání. Přijďte naše kluky v neděli 5.5. na Tržiště podpořit. Starší budou mít výkop v 10:00 h. a mladší ve 12:15 h.