TJ Sokol Bedřichov 0:4 (0:2) FC Velké Meziříčí B

Góly: Mužátko, P. Chalupa, Zedník, Mirek Malata

Sestava FC VM: Dubec, Berka (75. Mička), L. Chalupa, Bibr, Mar. Malata, P. Chalupa, Mužátko (61. Zedník), Krčál, Karmazín, Crkal, Partl (80.Mir. Malata)

Na lavičce: Simandl

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - Fotr Jan, Šrámek Zdeněk.

V úvodních minutách zápasu se na kopačky obou dvou týmu lepily nepřesnosti. Postupem času však tempo hry začalo diktovat naše mužstvo. Hráči Velmezu se lépe pohybovali a kombinovali. Domácí Bedřichov hrozil spíše ze standardních situacích. V prvním poločase dokázala benfika udeřit dvakrát, když první gól vstřelil Mužátko a druhý gól Patrik Chalupa. Do druhého poločasu vstoupil lépe Bedřichov, naši hráči se nemohli dostat do hry, Bedřichov kopal velké množství standardek, po jedné z nich trefili tyčku naší branky. Velmez tlak domácích nakonec ustál a v poslední dvacetiminutovce ještě přidal dvě branky, když se trefil Zedník a Mirek Malata.

Hodnocení trenéra Libora Švece: V prvním poločase jsme až na výjimky působili celkem kompaktně a zaslouženě vedli 2:0. Do druhé půle jsme vstoupili bojácně, nedařila se nám kombinace a soupeře jsme pustili do několika standardních situací. Pomohl nám třetí gól, po němž jsme utkání opět oponovali.

V dalším kole hraje béčko doma proti FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice. Utkání se odehraje v neděli 16.8. od 14:00 na Třžišti.