Fotbalisté FC Slovanu Rosice minulé kolo remizovali s Kroměříží 2:2. Rosice v zápase musely dvakrát dorovnávat výsledek, aby si mohly odvést cenný bod ze soupeřova hřiště. Minulý ročník skončily Rosice na 5. pozici se ziskem 32 bodů, inkasovaly pouze dvanáctkrát, nejméně ze všech mužstev. Rosice už dříve hrály MSFL, a to v letech 2011 až 2013, po dvouletém působení ale opět spadly do divize, ze které opětovně postoupili z druhého místa v sezóně 2018/19. Co se týče letních změň v kádru Rosic, tak do klubu přišli Dobrovodský a Blažík, oba ze Zbrojovky Brno, dále na hostování z Blanska přišel útočník Fabuš, největší letní posilou Rosic je útočník či krajní záložník Adam Fila z druholigové Líšně. Z klubu v létě odešel Jan Nedvěd, který zamířil do našeho mužstva, útočník Kirschner zamířil do rakouského Retzu a středopolař Daněk do Velké Bíteše.

Naše áčko minulý týden remizovalo 1:1 s Uherským Brodem, hrál se nepříliš líbivý fotbal pro diváka, remíza byla pro domácí tým ztrátou. Velmez bude chtít v Rosicích uspět a připsat si tak velmi cenné tři body z venkovního hřiště. Co se týče zranění a přestupů, tak se plně vyléčil obránce Mucha a do klubu přestoupil krajní obránce Martin Pavlík z FC Vysočina Jihlava.

Přímý přenos z utkání můžete sledovat zde.

Textový on-line přenos můžete číst zde.

Zápasová fakta

Bilance vzájemných duelů v MSFL: 1 remíza.

Skóre: 2:2

První zápas proti svému bývalému klubu odehraje Jan Nedvěd.

Na hřišti může dojít k rodinnému souboji, za Rosice nastupuje útočník Petr Malata, strýc naších dvojčat Marka a Mirka Malatových.

Poslední vzájemný zápas skončil remízou 2:2, když se za Velmez trefil dvakrát Plichta.


Soupiska SK Slovan Rosice

Brankáři: David Juran, Jan Zádrapa, Soustružník Petr

Obránci: Tadeáš Zezula, Miroslav Minárčik, Michael Kršák, Jakub Černý, Jan Vítámvás, Pavel Drbal,Petr Šíp, Dominik Blažík

Záložníci: Tomáš Praks, Pavel Novák, Michal Kugler, Jiří Koláčný, David Pazourek, Tomáš Selinger, Erik Sedláček, Tomáš Dobrovodský

Útočníci: Petr Malata, Adam Fila, Jan Trtílek, Tadeáš Fabuš

Hlavní trenér: Micha Kugler

Asistent trenéra: Petr Čejka

Trenér brankařů: Josef Hron

Vedoucí mužstva: Miroslav Bílek

Maséři: Radek Kříž a Luděk Kugler