FC Hlučín v tomto ročníku MSFL ještě ani jednou neprohrál a ze čtyř odehraných zápasů má tři výhry a jednu remízu. V posledním zápase Hlučín předvedl velice povedený výkon a deklasoval Kroměříž 5:1. FC Hlučín nakoukl do MSFL již v sezóně 2004/2005, po této sezóně však hned postoupil do druhé ligy, ve které klub strávil 5 sezón. Nejlepší umístění dosáhl Hlučín v sezoně 2008/2009, kdy MSFL vyhrál a jíž ve zmiňované sezóně 2004/2005, kdy skončil na druhém postupovém místě. V minule nedohrané sezóně skončil Hlučín na 15. místě tabulky se ziskem 18 bodů. V kádru Hlučína se přes léto neděly velké změny, do klubu přišel mladý gólman Jan Vyklický z SFC Opava a záložník Jakub Heller z FC Baník Ostrava. Aktivní kariéru přerušil velezkušený brankář Michal Daněk a dlouholetý obránce Štefek.

Naše áčko minulé kolo porazilo doma Zlín B 2:0, trefil se Demeter se Šutou. Co se týče zranění, tak do zápasu určitě nezasáhne Petr Dolejš, dále je otazník u dvou až tří hráčů. Po karetním trestu se vrací Pavel Mezlík.

Přímý přenos z utkání můžete sledovat zde.

Textový on-line přenos můžete číst zde.

Zápasová fakta

Bilance vzájemných utkání v MSFL: FC Velké Meziříčí - 4 výhry, 1 remíza, FC Hlučín - 4 výhry

Skóre: FC Velké Meziříčí 15:18 FC Hlučín

Ve vzájemných zápasech těchto dvou týmů padá velké množství branek, v posledních šesti duelech jích diváci mohli vidět 28.

Poslední vzájemný zápas vyhrál Velmez 3:2, když rozhodující gól v nastaveném čase vstřelil Pavel Simr.

Na podzim 2018 náš tým schytal nejvyšší porážku ve svém působení v MSFL právě proti Hlučínu, výsledek zápasu byl 8:1.



Soupiska FC Hlučín

Brankáři: Kolenko Ondřej, Vyklický Jan

Obránci: Wolf Tomáš, Hudeczek Kristián, Mac Jakub, Heiník Vojtěch, Kundrátek Patrik, Massaniec Jakub

Záložníci: Heller Jakub, Rubý Patrik, Kundrátek Lukáš, Dostál Tomáš, Dostál Radim, Grussmann Radim, Dydowicz Daniel, Vengřinek Tomáš, Opatřil Josef, Buchvaldek Tomáš

Útočníci: Pyclík Ondřej, Padych Jakub, Kraut Dominik

Hlavní trenér: Roman West

Vedoucí týmu: David Vitásek

Kustod: Tomáš Šafarčík