Jaký tréninkový program čeká mužstvo?

S tréninkem začínáme od pondělí 11. ledna a budeme trénovat čtyřikrát týdně plus víkendové zápasy. Leden by měl být zaměřený na nabírání kondice a v únoru se budeme zaměřovat na herní věci. Pokud to situace dovolí, tak budeme chodit jednou běhat, jednou do posilovny a dvakrát na hřiště.

Jaký počet hráčů budeš mít k dispozici?

Do přípravy by se mělo zapojit celkem 19 hráčů a 2 brankáři, kádr musíme mít na jaře široký, protože nás čeká 23 zápasů.

Objeví se v týmu nějaké nové tváře? Je někdo na odchodu?

Ladí se příchod Jakuba Vašíčka z Vrchoviny a na zkoušce u nás bude David Sargsyan z Jihlavy. Ještě máme v hledáčku jednoho hráče, ale tam se vše bude řešit, zatím jeho jméno neprozradím. O odchodech z týmu nic nevím, ale ze zdravotních důvodů bude ze začátku přípravy chybět Pavel Mezlík a ze studijních Patrik Pokorný.

Jak vnímáš situaci kolem covidu a trénování?

Situace je momentálně špatná a nikdo neví, co bude. Každopádně to musíme respektovat a řídit se vládním opatřením. Pokud nebudeme moct trénovat ani ve skupinkách, tak každý hráč bude trénovat individuálně dle plánu. Doufám, že sport vyvine na vládu určitý rozumný tlak a budeme moci za daných podmínek trénovat.