Kdy jsi s fotbalem začínal?

Začínal jsem v šesti letech v Jabloňově a po roce jsem přestoupil do Velkého Meziříčí.

Vzpomeneš si, kdo byl tvůj první trenér?

Prvním trenérem byl v Jabloňově pan Voda. Je to shoda jmen s panem Josefem Vodou, který mě následně trénoval v žácích FCVM.

Hrál jsi vždycky jen ve Velkém Meziříčí nebo jsi oblékl dres i jiného klubu?

Žákovská léta jsem prožil ve FCVM, do dorostu jsem přestoupil s bratrem do HFK Třebíč a rok na to do Vysočiny Jihlava. Do mužského fotbalu jsem se vrátil zpět do FCVM a zde jsem zůstal až do teď.

Byl jsi u třech postupů do vyšších soutěží. V áčku si začínal V I.A třídě a skončil jsi v MSFL. Jakého postupu si ceníš nejvíce a proč?

Každý postup byl pro klub a moji kariéru důležitý. Nejvíce si ale cením postupu do MSFL, jelikož jsem si nikdy nemyslel, že jsem a jsme schopni hrát s FCVM takto vysokou soutěž.

Na jakou partu v prvním týmu nejraději vzpomínáš a proč?

To je pro mě velice těžká otázka! Týmových part, kamarádů a generací se za těch mnoho let vystřídalo dost a nerad bych na někoho zapomněl.

V hlavě mám teď honem hráče a persony jako je Pokorný, Němec, Mucha, Hort, Karásek , Chalupa, Galia, Simr, Dolejš. Takto bych mohl klidně jmenovat další půl hodinu.

Jak vzpomínáš na hrajícího trenéra Romana Kukletu a jeho trenérské metody?

Romana beru jako obrovskou personu a kopáče od pána Boha! Ten, když si to postavil, tak to letělo kam ukázal. Seděl mi i lidsky. Nehrál si na žádného odborníka a vždy, když bylo potřeba, dokázal tým správně povzbudit či naopak seřvat.

Zahrál sis řadu pohárových zápasů proti ligovým týmům. Který z těchto zápasů řadíš nejvýš?

Tak u této otázky asi každý hned v mém případě uhodne. Byl to zápas se Zbrojovkou Brno, který mě zastihl v nejlepší formě v kariéře. Podařilo se mi dát branku a zahodit největší životní šanci.

Tady bych ještě dodal, že je škoda, že zápas bohužel není natočen.

Jaký je tvůj nejoblíbenější moment za dobu, co působíš v klubu?

Největší vzpomínky mám na vyprodaný Tržák, například při derby se Žďárem, Třebíčí nebo pohárové zápasy se Zbrojovkou Brno a Duklou Praha. Vždy mi naskočila husí kůže, když takto početný dav začal povzbuzovat.

Co bys popřál klubu do dalších let jeho existence?

Klubu bych hlavně přál, aby dokázal vychovávat mládežníky, které následně bude schopný zapracovávat do A-tymu. Dále bych mu rád popřál, aby dokázal udržet nastavenou laťku ve všech soutěžních kategoriích.