FC Velké Meziříčí 4:0 (2:0) FC Vysočina Jihlava B

Branky: 22. Puža, 41. Malata Mir., 57. Demeter R., 85. Bouček

Rozhodčí: Dorotík – Bělák, Svoboda

Diváci: 284

FC VM: Dubec - Puža, Mucha (C) (66. Malata Mar.), Sysel - Nedvěd (58. Vašíček), Pavlík (58. Bouček), Demeter R. (76. Vošmera), Demeter P., Šuta (58. Dolejš) - Plichta, Malata Mir.

FC VJ B: Lancman – Homola, Mikuška (C), Křehlík (61. Jiřík), Fila, Novák (46. Procházka), Němeček – Vítek (76. Crhan), Franěk (46. Vacek), Savi, Walter (46. Jiroušek)


V prvním poločase si naši fotbalisté vytvořili řadu gólových příležitostí a soupeře jasně přehrávali. Gólovou tečkou skončily dva rohy, kdy se velice podobně prosadili hlavou Puža a Mirek Malata. Hostující tým si vytvořil dvě zajímavé šance, v obou však Franěk nezakončil přesně.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Náš tým diktoval tempo hry a hosté spíše bránili a snažili se vyrážet do protiútoků. Třetí gól přidal po pěkné akci Robin Demeter a čtvrtý gól vstřelil obránce Bouček. Náš tým tak splnil proti poslední Jihlavě B povinnost a připsal si tak další tři body do tabulky MSFL.


Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: Jsem rád, že kluci nic nepodcenili a od prvních minut si šli za vítězstvím. Šanci dostali i kluci z lavičky a mohli jsme pošetřit síly na Blansko. Ke vší úctě k Jihlavě, tak vzhledem k jejich jarním výsledkům se jednalo o povinnou výhru.


Sestřih branek z utkání


Další utkání sehraje náš tým tuto neděli 29.5. od 10:15 na Tržišti proti Blansku.

Úvodní foto: Žďárský deník