Jak jsi spokojený s herním projevem týmu a jeho umístěním v tabulce?

Vždycky to může být lepší. Chtěl jsem mít o několik bodů víc a tím by se i vylepšilo postavení ve vyrovnané tabulce. Ale všeobecně převládá spokojenost. Přesto budeme pracovat na tom, abychom na jaře vše vylepšili.

Který zápas byl podle tebe nejvydařenější a který se naopak vůbec nepovedl?

Nejhorší utkání jednoznačně v Okříškách (prohra 2:1) a nejpovedenější v Bystřici (remíza 3:3).

Jak hodnotíš přístup hráčů k tréninkům a zápasům?

Přístup je v pořádku. Navíc je nás opravdu hodně, takže je i velká konkurence. Kdo chce hrát, musí si to zasloužit. Jen docházka na tréninky by měla být dle mě vyšší.

Jak jste se vypořádali s velkým počtem hráčů v týmu? Co rozhodovalo o vašem výběru hráčů pro zápasy v KP?

Pořád je lepší mít hráčů více než méně. Hráče vybíráme především podle docházky a aktuální formy. V neposlední řadě taky podle postu, na kterém hrají. Nejde hrát s deseti obránci nebo naopak deseti útočníky.

Do sezóny byl také přihlášen mladší dorost v nově vzniklém OP právě pro mladší dorost. Jak jsi spokojen s účinkováním v této soutěži?

Mladší dorost nechci nějak hodnotit. Jde především o to, aby měli všichni hráči herní vytížení. S tím jsme do této soutěže šli, že chceme aby všichni hráli.

Jak jsi spokojen se zapojováním hráčů zejména do béčka? Jak kluci zvládají přechod do mužského fotbalu?

To je spíš otázka pro trenéra béčka, jak je spokojen s dorostenci. Můj názor je ten, že je dobře, že kluci dostávají možnost vyzkoušet si dospělý fotbal. Určitě jim to neublíží a získají nové zkušenosti. Spolupráce s béčkem je bezproblémová.

Co nyní tým čeká? Kdy začne zimní příprava?

Teď probíhají udržovací tréninky. S těmi skončíme začátkem prosince a kluci budou mít volno. S přípravou začneme 16. ledna a hned začátkem února nás čeká zimní liga.


FC Velké Meziříčí U-19 - podzimní část KP Vysočiny 2022/2023 - 7.místo, 23 bodů, 7-2-5, 46:42

Do zápasů v KP zasáhlo 28 hráčů.

Branky: 15x Molnár Michal, 4x Winterling Vít, 3x Šváb Samuel, Svoboda David, Šváb Tobias, Novotný Tomáš, Švejda Petr, 2x Dvořák Pavel, Maňhal Dominik, Starý Roman, 1x Pacal Josef, Šváb Alex, Chylík Aleš, Vala Ondřej, Zmrhal Sebastian, Chodák Ondřej

ŽK: 2x Tuček Jan, 1x Šváb Alex, Winterling Vít, Šváb Samuel, Molnár Michal, Šváb Tobias, Vala Ondřej, Starý Roman, Novotný Tomáš