V kádru týmu již dále nebude figurovat obránce Daniel Bílý (2002), který se vrací zpět do Zbrojovky Brno. Z hostování se do Jihlavy vrátil také Tomáš Franěk (2002), klub má však nadále zájem o jeho služby a bude situaci kolem něho sledovat. V prvním týmu nebude dále pokračovat záložník Richard Foltýn (2002), ten náš klub nejspíše neopustí a bude hráčem rezervy hrající v nejvyšší krajské soutěži.

Co se týče příchodů do týmu, tak se povedl dotáhnout přestup krajního obránce či záložníka Vojtěcha Hrona (1995), který je odchovancem Vysočiny Jihlava, chvílí také působil v Příbrami. Nejvíce toho v dosavadní kariéře odehrál v ČFL za SK Zápy (88 zápasů). Jeho posledním působištěm byl rakouský klub Eggenburg hrající 2. Landesliga Niederösterreich West. Dále do týmu přichází obránce Tomáš Mrňa (1997), který hrával stabilně Divizi D za nedalekou Velkou Bíteš.

Na testy do našeho týmu přichází trojice hráčů, konkrétně záložník Kryštof Crhan (2002), který naposled působil v Blansku a také záložník juniorky Jihlavy Marek Lokvenc (2000). Vybojovat své místo se také bude snažit brankář rezervy Zbrojovky Brno Matyáš Pelán (2002). Další odchody či příchody hráčů ještě mohou v průběhu zimní přípravy nastat.

Naše hráče čekají čtyři tréninky týdně, z toho tři budou probíhat na umělé trávě a jeden bude zaměřený na sílu v posilovně.

První přípravný zápas čeká na náš tým v závěru ledna, kdy vyzveme béčko Jihlavy, poté bude následovat kombinovaný tým Líšně, Start Brno, Jihlava U19, Pardubice B a generálku odehrajeme se Starou Říší.


Kádr na startu zimní přípravy:

Brankáři: Adam Dubec, Michal Lancman, Matyáš Pelán

Obránci: Martin Puža, Michal Bouček, Matěj Sysel, Marek Malata, Patrik Mucha, Jakub Vašíček, Tomáš Mrňa

Záložníci: Petr Dolejš, Radim Šuta, Pavel Partl, David Karmazín, Leo Štourač, Eduard Smejkal, Vojtěch Hron, Kryštof Crhan, Marek Lokvenc

Útočníci: Antonín Plichta, Mirek Malata


Rozpis přípravných duelů: