Posíleni o poslední cennou výhru nad do té doby vedoucí Kroměříží vyběhnou v pátek od 17.00 opět před vlastními fanoušky fotbalisté Velkého Meziříčí. U Tržiště se představí juniorka prvoligového Slovácka.

V souboji se sedmým celkem třetiligové tabulky by Meziříčští potřebovali naplno bodovat. „Našemu soupeři sice prakticky o nic nejde, jenže je to velice silný tým, plný mladých a talentovaných hráčů,“ uvědomoval si kouč Velmezu Jan Šimáček.

Ten současně přiznal, že pro jeho ovečky budou nadcházející tři duely naprosto zásadní. „Čekají nás doma béčka Slovácka a Zlína, mezitím pak pojedeme na půdu stejně ohrožených Kvítkovic. Pokud se nám v těchto třech zápasech podaří slušně zabodovat, šli bychom do závěru soutěže v nadějné pozici,“ nastínil.

Recept na zdolání dnešního nebezpečného protivníka by věděl. „Musíme zopakovat nasazení a potřebné emoce jako minule proti Kroměříži. Kluci se snad jasně přesvědčili o tom, co jim říkám celou sezonu. V téhle soutěži je možné s kýmkoliv prohrát, ale i vyhrát. Pokaždé záleží jen na našem přístupu,“ zdůraznil.

Zdroj textu: Žďárský deník