Po nepříliš jisté podzimní části, kdy se kluci museli při "přerodu" ze starší přípravky na mladší žáky srovnat s několika změnami, jako byl počet hráčů, velikost hřiště apod., můžeme celou sezónu hodnotit velmi kladně. A to i díky kvalitní zimní přípravě, která opět zahrnovala i silovou část v tělocvičně u pana Oudy. Tato příprava nezahrnovala ale pouze fotbalové a silové tréninky. Kluci absolvovali hodně turnajů a přátelských utkání, kde mohli svoje dovednosti změřit jak s týmy z KP, tak i s týmy prvoligovými, u kterých si vysloužili uznání a respekt.

Herní progres jak u jednotlivců, tak i u celého týmu se naplno projevil v jarní části KP. V častých případech také kluci doplňovali starší žáky a rozhodně se neztratili.

V jarní mistrovské části jsme hráli skupinu "B", ze které jsme postoupili do krajského finále, ve kterém jsme se utkali s dvěma prvními týmy ze skupiny "A".

Toto velké finále se uskutečnilo v sobotu 10.6. v Polné, kam z naší skupiny postoupil z prvního místa tým Humpolce a ze skupiny "A" z prvního místa tým Polné a z druhého místa tým Bedřichova.

V semifinálových utkáních se o postup do finále utkali Humpolec s Bedřichovem, kde jednoznačným výsledkem vyhrál Bedřichov a Velké Meziříčí se utkalo s týmem Polné. Zde bylo vidět, že se kluci vezli na vítězné vlně a bez zaváhání si pohlídali postup výhrou 3:0.

Velké finále bylo tedy mezi Velkým Meziříčím a Bedřichovem. V prvním poločase jsme sice gól neviděli, ale hezkých fotbalových akcí bylo hodně. V druhém poločase už se ale skóre otevřelo a bylo vidět, že oba týmy hrají o všechno. I když Bedřichov nakonec z tohoto finále vyšel vítězně a zaslouženě vyhrál, tak celý tým těší, že i soupeř ocenil jejich hru a uznal, že jejich výhra byla více o štěstí.

Klukům patří poděkování za to, že během celé sezóny přistupovali zodpovědně jak k povinným, tak i dobrovolným tréninkům. Stále je zde vidět, že si udělali dobrou partu a fotbal je prostě baví. To je koneckonců vidět i na některých zápasech "Áčka", které chodí podporovat. Zmínit také musíme rodiče, kteří vše podporují, jezdí a fandí.

Trenéři: Robin Kašpar, Dušan Smejkal a Michal Koudelík