Po měsíci a půl se kluci opět potkali a přípravu na sezónu začali rovnou 4 tréninkovými jednotkami denně. Pod trenérským dohledem pana Josefa Vody, Robina Kašpara a Dušana Smejkala bylo letošní soustředění zaměřeno na ovládání těla, sílu, rychlost a samozřejmě práci s míčem. Toto trenérské "trio" střídavě doplňovali trenéři Jan Šimáček a Michal Koudelík. Součástí soustředění byla 2 přátelská utkání proti týmu z Okříšek, kdy si na místním kvalitním travnatém povrchu mohli postupně kluci vyzkoušet vše, co během soustředění trénovali.

Kluci k tréninkům přistupovali velmi zodpovědně. Za chování a celkový přístup patří všem klukům velký dík, protože i díky tomu je takové soustředění mnohem efektivnější, zábavnější a všichni na něho rádi vzpomínají. To bylo také na konci soustředění vidět, protože se nikomu nechtělo odjet a nejraději by všichni společně zůstali.

Mladší i starší žáci v této sezóně budou hrát Krajský přebor. Mladší žáci budou ještě navíc hrát i Okresní přebor.

První kolo KP se hrálo venku proti Velké Bíteši v sobotu 26.srpna, kde starší žáci zvítězili 1:2 a mladší žáci 0:12. První kolo OP se hrálo v neděli 27. srpna ve Křoví, kde mladší žáci vyhráli 1:13.

Rádi bychom poděkovali všem rodičům za logistickou podporu při zajištění soustředění a také zápasů, když je zrovna potřeba.

Hráčům přejeme především radost z fotbalu a také mnoho úspěchů v nové sezóně!

Trenéři žáků FC VM