FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou 1:0 (1:0) FC Velké Meziříčí

Gól: 39. Šerý Marek.

Rozhodčí: Prokůpek Kamil – Vychodil Michal, Korch Jan.

Diváci: 213.

Sestava Žďáru: Jícha - Vitásek (C),Severa, Horák (46.Fiala),Trojánek, Nedvěd (88.Galia), Srnský (46.Dočekal), Švoma, Sodomka, Jiroušek (61.Krajčo), Šerý (90.Starý)

Sestava FCVM: Lancman - Šimáček, (14. Votava), Sysel, Bouček, Dolejš, Štourač, Malata Mir., Malata Mar., (84. Chodák), Karmazín, Hron (C), Havlík


Hodnocení trenéra Jana Šimáčka: Od zápasu jsem neočekával žádný festival fotbalu, což se potvrdilo. Brankových šancí bylo minimum na obou stranách, ale domácím nakonec jedna šťastná střela vyšla a proto vyhráli. Jinak se hrál vyrovnaný zápas, kdy domácí více drželi míč, ale my je skoro do ničeho nepustili. Myslím, že to dnes mělo skončit remízou. Naše obranná hra mě po dlouhé době potěšila a takto bych si to představoval, ale ofenzíva je žalostná a nejsme schopní si sami nic připravit, 5 branek z 6 zápasů, z toho žádná ze hry, hovoří za vše.


Sestřih utkání:


V dalším utkání vyzveme atraktivního soupeře a první tým divizní tabulky - FC Zbrojovka Brno B. Domácí duel je na programu v neděli 17.9. Výkop bude tradičně v 10:15.

Úvodní foto: NovinyVM.cz