Starší dorost 1:5 (1:1) FC Sparta Brno

Gól: 21. Svoboda

Rozhodčí: Hána Samuel – Babák Martin, Zamastil Ondřej

Diváci: 38

Sestava FC VM: Doležal - Tuček Jakub (74. Šváb), Tuček, Jan, Teplý, Prokop, Vala (C), Starý, Dobrovolný, Maňhal, Svoboda, Nguyen (60. Chromý)


Hodnocení trenéra Karla Nováčka: V první půli jsme dobře pracovali a soupeře nepustili do žádné brankové příležitosti. Přesto jsme ale obdrželi branku po velké individuální chybě. V druhé půli jsme mohli jít do vedení díky pokutovému kopu. Ten jsme neproměnili a o pár minut později inkasovali. V tom okamžiku se utkání zlomilo a když jsme pak udělali další zbytečné chyby, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Přesto musím kluky pochválit. Když budeme v takových výkonech pokračovat, přijdou i body.


Mladší dorost 0:4 (0:2) FC Sparta Brno

Rozhodčí: Babák Martin – Hána Samuel, Zamastil Ondřej.

Diváci: 30

Sestava FC VM: Trutna - Nožička, Večeřa (C), Šváb, Holík (71. Matuszek), Janšta, Čížek (46.Kašpar), Pospíšil, Chromý (82. Coufal), Mezlík, Musil (46. Dostál)

Hodnocení trenéra Karla Nováčka: Dnešní výkon byl povedený, bohužel nás stále trápí neproměňování i těch nejvyloženějších šancí.


Bojovat o další divizní body budou dorostenci už ve čtvrtek 28.9. venku proti Židenicím. Výkop starších bude v 10:00 a mladších v 12:15.