Jaké jsou důvody toho, že staršímu dorostu náleží poslední místo v tabulce?

Dáváme málo branek a naopak mnoho jich inkasujeme. To je asi největší důvod. Vzhledem k tomu, že za starší dorost hrají především hráči mladšího dorostu, i tak herní projev dle mého názoru není vůbec špatný a nemáme se za co stydět.

Jaké bylo očekávání před sezónou? Je rozdíl mezi KP a divizí znatelný?

Rozdíl mezi KP a divizí je značný. Nicméně minimálně s polovinou týmů divize se dá hrát. Beru to tak, že teď jsme zaplatili takovou nováčkovskou daň a na jaře už budeme vědět, jak tuto soutěž hrát.

Co tým zdobilo v podzimních zápasech? Kde naopak měl tým slabiny?

Zdobila nás soudržnost, bojovnost, odhodlanost a psychická odolnost. Největší slabinou bylo neproměňování šancí, které jsme si vytvořili.

Jaký zápas se týmu nejvíce povedl a jaký nejméně?

Nejvíce se asi povedlo vítězné utkání s Havlíčkovým Brodem. Nejhůř jsme se prezentovali ve Znojmě.

Jaká byla herní vytíženost hráčů? Někteří kluci už pravidelně nastupují s béčkem. Nebyla na nich už ke konci podzimní části znát únava?

Na vytížení si podle mého nemůže nikdo stěžovat. Nějakou velkou únavu jsem na nikom nepozoroval. Vytíženost jednotlivých hráčů jsme vždy s hráči a i trenéry béčka konzultovali.

Kteří hráči náleželi k oporám týmu?

Jelikož máme opravdu úzký kádr, tak musím říct, že důležití pro nás byli všichni hráči. Neprospělo nám dlouhodobé zranění kapitána Ondry Valy.

Jak fungovala spolupráce s béčkem?

S béčkem byla bezproblémová spolupráce i komunikace, nemůžeme si na nic stěžovat.

Je ve hře nějaké posílení týmu směrem k jarní části?

Rozšíření úzkého kádru je v plánu. Věřím, že příchod několika vytipovaných hráčů se podaří, a že se nám všem společně podaří divize zachránit.


Trenéři: Karel Nováček a Václav Chalupa