V sestavě se objevila další nová jména. Poprvé v dresu Velkého Meziříčí nastoupil záložník Adam Fraňo (2004) ze Startu Brno a druhou půlku odchytal gólman Tomáš Hamza (2003), v podzimní části působící ve Frenštátu pod Radhoštěm. Do utkání také zasáhli hráči béčka Blažek a Bibr a svoje první minuty v áčku odehrál mladší dorostenec Dominik Maňhal.

FC Velké Meziříčí 0:6 (0:2) FC Slovan Rosice

Sestava FCVM: Lancman (46. Hamza) - Malata Mar., Votava, Žalud, Krejčí (75. Maňhal), Karmazín, Hron (75. Blažek), Havlík, Jonáš, Fraňo, Malata Mir. (75. Bibr)


Hodnocení trenéra Milana Volfa: I přes velké množství zraněných a nemocných hráčů jsme rádi, že jsme mohli sehrát přípravu proti tak kvalitnímu soupeři. Rosice byly, dle předpokladů, hlavně důraznější, rychlejší v práci s míčem a fyzicky lepší. Na všech těchto věcech v přípravě pracujeme a budeme ještě hodně pracovat. Mrzí mě, že jsme inkasovali tolik branek a žádnou nevstřelili, i když příležitosti jsme na to měli. V některých pasážích zápasu se nám kluci líbili, když velmi dobře kombinovali. Na druhou stranu jsme v mnoha případech opouštěli dané prostory a herní disciplínu a vytvářeli tak soupeři možnost nás přečíslit. Zápas nám ukázal a potvrdil zhruba od šedesáté minuty, jak na tom skutečně jsme. Čeká nás tedy ještě hodně práce a věříme, že kluci budou pokračovat poctivě v přípravě jako doposud a za měsíc se budou na hřišti cítit podstatně lépe.


Další přípravné utkání sehrajeme v sobotu 3.2. od 10:00 proti Hlinsku, které skončilo po podzimní části na 12. místě v Divizi C. Opět se bude hrát na umělé trávě ve Velkém Meziříčí.

Úvodní foto: NovinyVM.cz