FC Velké Meziříčí 1:3 (0:2) FK Maraton Pelhřimov

Góly: 65. Malata Mir. - 13. Poul, 35. Jiřík, 53. Smejkal

Sestava FCVM: Lancman - Malata Mar., Hron, Žalud, Sysel (55. Votava), Svoboda (55. Havlík), Jonáš, Halcin (46. Šuta), Kokorský, Ryšavý, Malata Mir.


Hodnocení trenéra Milana Volfa: Od začátku utkání jsme působili bojácně, ale do obdržené branky naše hra snesla trošku měřítko. Aktivně jsme napadali, dostávali soupeře pod tlak, bohužel bez brankového efektu. Po inkasované brance jako bychom se psychicky sesypali, přestali jsme úplně běhat a dělat věci, které jsme měli. Hráli jsme alibisticky dozadu a mohli inkasovat i více branek. Paradoxně jsme si v závěru zápasu vypracovali tři brankové příležitosti a výsledek mohl vypadat jinak. Chci říct, že takhle se o záchranu nehraje. Když si již myslíme, že jsme na dobré cestě, následující zápas nás vrátí zpět a dostaneme facku. Pokud nezlepšíme nasazení a důraz, tak příští týden nemáme naději na úspěch.


Příští týden nás čeká start jarní části Divize D. V prvním utkání vyzveme doma v neděli 10.3. na umělé trávě tým Ždírce nad Doubravou. Výkop utkání bude v tradičních 10:15 hod.

Úvodní foto: NovinyVM.cz