FC Velké Meziříčí 1:2 (1:0) FC Chotěboř

Góly: 41. Partl, 59. Blaha, 74. Somerauer

Sestava FC VM B: Dubec, Zedník, Chalupa L., Sysel, Malata Mar., Berka, Chalupa P. (85. Malata Mir.), Partl, Karmazin (75. Benda), Mužátko (66. Krčál), Crkal

Počet diváků: 43 Rozhodčí: Landsman David - Terber Ondřej, Rosický Pavel

Od prvních minut se naše béčko snažilo tvořit hru, hostující Chotěboř ovšem pečlivě bránila a dostupovala útočící hráče béčka. Až ve 40. minutě mohli diváci vidět velkou šanci, do které se dostal po přihrávce od Partla Mužátko, bránu soupeře však minul. Ve 41. minutě křídelník Partl napřáhl z hranici velkého vápna a hostující brankář si s nepříliš razantní střelou neporadil a byl z toho první gól zápasu, 1:0. Do druhého poločasu naše béčko nevstoupilo dobře, hostující Chotěboř se dostávala více do hry a v 59. minutě po špatném dostoupení hráčů skóroval přízemní střelou Blaha. Hosté měli také velkou šanci po rohovém kopu, kdy odražený míč z hranice vápna poslal jeden z chotěbořských na břevno domácí branky. V 74. minutě se po rohovém kopu prosadil hostující Somerauer, 1:2. Hráči béčka se poté snažili s výsledkem zápasu něco dělat, ovšem bez gólového efektu, Chotěboř si tak z naší půdy odvezla vítězství 1:2.

Hodnocení trenéra Libora Švece: Chotěboř byla nepříjemný soupeř. Nám se slušně povedl první poločas, ale dali jsme pouze 1 gól. Druhý poločas byl z naší strany špatný. Zápasu by asi slušela víc remíza. Musíme to hodit za hlavu a připravit se na další utkání.

Další utkání odehraje naše béčko venku proti Přibyslavi v neděli 4.10. od 15:00.


Fotografie z utkání zde.

Nové facebookové stránky klubu zde.

Úvodní foto: NovinyVM.cz